Topptipset

Topptipset är poolspel där man tippar vinnarna i åtta fotbollsmatcher i Europa. Tippa rätt för din del av prispengarna. Läs mer om hur Topptipset fungerar.

Resultat

Gå till sidan Topptipset Resultat för att se vinnarna av de åtta fotbollsmatcherna som visades i den senaste omgången av spelet.

Hur man Spela

Du kan spela Topptipset på samma kupong som för Stryktipset och Europatipset. Topptipset påminner mycket om de spelen, men i Topptipset behöver du bara tippa åtta fotbollsmatcher istället för 13. Du kan också spela varje dag istället för en gång i veckan, för fler chanser att delta och vinna.

För att spela tippar du resultatet för de åtta matcherna. Markera "1" för hemmaseger, "X" för oavgjort och "2" för bortaseger. Kom ihåg att hemmalaget alltid skrivs först i spelschemat.

Precis som med Stryktipset och Europatipset kan du använda PIX! Alternativ om du vill satsa ännu snabbare. Tippningen kommer skötas automatiskt åt dig, baserat på en algoritm som innehåller både statistiska och slumpmässiga element.

Du kan också välja mer än ett resultat för en match, men kostnaden för insatsen ökar ju fler kombinationer du väljer.

Standardkostnaden är 1 kr per rad, men i Topptipset kan du välja att öka din insats till 2, 3, 5 eller 10 kr. Maximal satsning på en omgång i Topptipset är 20 000 kr.

Till skillnad från andra poolspel kan du inte lägga till Sportkrysset i Topptipset.

Vinster i Topptipset

Topptipset har bara en vinstnivå. Du måste tippa alla rätt för att vinna. Det finns inget pris för att sju eller färre rätt.

Din vinst för åtta rätt beror på två faktorer. Det beror på antalet vinnare och insatsens storlek. Om du till exempel satsar 10 kr, får du tillbaka 10 x så mycket som om du satsar 1 kr.

Prispotten är 70 procent av de sammanlagda insatserna på spelet. Ytterligare 2,5 procent av intäkterna avsätts till en reservprispott.