Lär dig spela Eurojackpot

Välj fem nummer från 1 till 50 och två Star-nummer från 1 till 12. Du kan välja egna nummer eller använda alternativet "Snabbval" när du köper dina rader.

Samma nummer kan förekomma i huvudnumren och Star-numren, eftersom Star-numren och huvudnumren dras från olika uppsättningar kulor.

Välj dina nummer
1
Välj dina nummer

Välj fem nummer från 1 till 50 och två Star-nummer mellan 1 och 12. Du kan spela upp till 12 rader per spel

Bestäm antal dragningar du vill delta i
2
Välj antal dragningar

Bestäm hur många dragningar du vill delta i. Du kan delta i enbart den kommande dragningen, flera på varandra följande dragningar eller prenumerera på alla framtida dragningar

Betala för dina bidrag
3
Betala för dina bidrag

När du är nöjd med dina rader måste du betala för dina spel. Varje Eurojackpot-rad kostar 25 kr

Eurojackpot Regler

  • Spelare måste ha fyllt 18 år för att få köpa Eurojackpot-lotter i Sverige
  • Spelare måste betala sina lotter före kl. 19:00 CET i Sverige
  • Om en spelare vinner ett pris på en Eurojackpot-biljett som köpts i en butik, är det dennes ansvar att göra anspråk på vinsten innan denna tidsfrist
  • Alla som spelar Eurojackpot online godkänner operatörens regler och villkor genom att öppna ett onlinekonto. Det är spelarens ansvar att hålla kontot säkert.

Så här vinner du Eurojackpot

Det finns 12 vinstnivåer i Eurojackpot och vinstchans finns genom att matcha bara tre nummer. Om du matchar de fem huvudnumren och de två Star-numren vinner du en del av jackpotten, med ett minimibelopp på €10 miljoner (cirka 101 miljoner kr).